200 MP kamera: Xiaomi 15 Ultra lansman tarihi belli oldu!

200 MP kamera: Xiaomi 15 Ultra lansman tarihi belli oldu!

Xiaomi, yıl sonuna doğru hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Markanın yeni amiral gemisi serisini tanıtması beklenirken otomotiv alanında da yeni modellerini sunması bekleniyor. Ancak bugünkü konumuz Xiaomi 15 Ultra ve onun 200 MP periskop telefoto kamerasının özellikleri. İşte detaylar…

Xiaomi 15 serisi; Xiaomi 15, 15 Pro ve 15 Ultra olmak üzere üç amiral gemisi modelini içermekte. Üç modelinde Snapdragon 8 Elite yonga setine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte ailenin Standart ve Pro üyeleri bu ayın sonunda, Ultra modeli ise 2025 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak.

Aslında 15 serisi hakkındaki ilk dedikodular ortaya çıkmaya başladığında birçok kişi Standart ve Pro modelin fotoğrafçılık odaklı piyasaya sürüleceğini bildirmişti. Ancak gelen bilgilere bakıldığında Ultra modelinin diğer modellere göre daha iyi fotoğrafçılık deneyimi sunacağını söyleyebiliyoruz.




iPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandı

En hızlı Apple mobil cihazlar belli oldu. Sıralamaya baktığımızda yakın zamanda çıkan iPhone 16 Pro Max’in birinci olmadığını görüyoruz.

Weibo’da ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise kamera hakkında daha detaylı bilgileri ortaya çıkardı. Buna göre Xiaomi 15 Ultra’nın, Samsung ISOCELL HP9 200 MP periskop telefoto kamera ile donatılacağını iddia ediliyor. Aynı periskop kamera, bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürülen Vivo X100 Ultra’da da kullanıldı.

Bunlara ek olarak sızıntıda 200 MP periskop telefoto kameranın 100 mm odak uzaklığı, f/2.6 diyafram açıklığı ve 4.3x optik yakınlaştırma sunacağını da ortaya koyuyor. Diğer özelliklerle ilgiliyse herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Bir başka raporda ise15 Ultra’nın OIS destekli bir inçlik 50 MP LYT-900 birincil kamera, 50 MP Sony IMX858 ultra geniş lens ve 50 MP Sony IMX858 telefoto kameraya sahip olacağı bildirildi. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net sosyal medya hesaplarını ve YouTube kanalını takip edebilirsiniz…

Exit mobile version