Biri bu oyunu durdursun: GTA 5, bir rekor daha kırdı!

Biri bu oyunu durdursun: GTA 5, bir rekor daha kırdı!

GTA 5, 10. yılını kutlarken oyuncu sayısında yeniden büyük bir patlama yaşıyor. Son dönemde hızla artan bu ilginin en büyük sebebi ise oyunun yeni Cadılar Bayramı modu oldu. Hem oyuncuların Cadılar Bayramı sevgisi hem de haritada yer alan ve özlenen bir bölgenin geri dönüşü, GTA 5 Online’ı adeta şaha kaldırdı.

GTA 5 Online dünyasına Cadılar Bayramı damgası!

GTA 5 online moduna eklenen bu yeni içerik, son günlerde oyuncu sayısında büyük bir artışa neden oldu. Oyunun verilerine göre, son birkaç gün içerisinde GTA 4 Online’da 1.2 milyon eşzamanlı oyuncu rekoru kırıldı.

Yeni Cadılar Bayramı modu, özellikle hayatta kalma oyunlarını seven oyuncular için farklı bir deneyim sunuyor. Bu modda oyuncular GTA 5’in ana hikayesinden hatırlanabilecek North Yankton bölgesinde, dalgalar halinde gelen zombilere karşı savaşıyorlar.




Polisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragman

GTA tarzı oynanışa sahip olacak polis temalı açık dünya oyunu The Precinct, Steam Next Fest kapsamında sunulacak.

Rockstar Games hayranları ve firmanın oyunlarına alışkın olan oyuncular, bu yeni modu Undead Nightmare isimli Red Dead Redemption DLC’sine benzetiyorlar. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde Remake versiyonu da duyurulmuş olan RDR için de nostalji niteliği taşıyan bir süpriz olduğunu da söyleyebiliriz.

GTAO Stats’a göre, bu yeni oyun modu sadece birkaç gün içinde toplamda 2.5 milyon eski oyuncuyu bir daha oyuna çekti. Bu rakam, 10 yıldır piyasada olan bir oyun için gerçekten etkileyici bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version