Call of Duty Black Ops 6 dosya boyutu belli oldu!

Call of Duty Black Ops 6 dosya boyutu belli oldu!

Activision’ın bir süredir duraklama döneminde olduğu ve Game Pass çıkışıyla yeniden hareketlenen efsane serisi Call of Duty’nin yeni oyunu Black Ops 6 için yepyeni bilgiler elimize ulaştı. Buna göre oyunun kullanıcılar için hangi tarihte ön yüklemeye açılacağı ve diskte kaplayacağı boyut da belli oldu. İşte bilmeniz gereken tüm detaylar…

Black Ops 6, 20 Ekim’de ön yüklemeye açılıyor!

PlayStation sunucularına yapılan son girişlere göre, Call of Duty Black Ops 6’nın ön yükleme tarihi ve PS4 versiyonu için indirilebilir dosya boyutu ortaya çıktı.

PlayStationSize adlı X (Twitter) hesabının paylaştığı bilgilere göre, yeni oyun serinin önceki yapımlarına göre nispeten daha az yer kaplayacak. Ancak yine de dahili depolama alanı sınırlı olan kullanıcıların oyunu yüklemeden önce biraz yer açmaları öneriliyor.

Black Ops 6 indirme boyutları da belli oldu!

Call of Duty Black Ops 6’nın PS4 ve PS5 platformlarındaki dosya boyutları ve içerik paketleri şu şekilde sıralandı:

  • PS4 versiyonu: 39.5 GB
  • Tek oyunculu paket 1: 11.5 GB
  • Tek oyunculu paket 2: 15.9 GB
  • Çok Oyunculu Paket: 12.1 GB.

PS5 versiyonunun indirme boyutu şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak oyunun PS4’e göre çok daha yüksek çözünürlüklü dokulara sahip olacağı düşünüldüğünde, hem PS5 için hem de diğer yeni nesil konsollarda oyunun daha fazla yer kaplayacağı tahmin ediliyor.




Call of Duty Black Ops 6, serinin efsane haritasını gecikmeli olarak getirecek!

Merakla beklenen Call of Duty Black Ops 6 oyunu, CoD serisinin efsane haritasını bir hafta geç oyunculara sunacak.

Ön sipariş veren oyuncular için Call of Duty Black Ops 6’nın ön yükleme tarihi 20 Ekim 2024 olarak belirlendi. PS4 ve PS5 kullanıcıları, bu tarihte oyunun en güncel versiyonunu yükleyebilecekler. Ancak fiziksel diskle oyunu almayı planlayan kullanıcıların ilk gün güncellemesini ayrıca indirmesi gerekiyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version