Lansmana bir gün kala DJI Air 3S’in tanıtım videosu sızdırıldı!

Lansmana bir gün kala DJI Air 3S’in tanıtım videosu sızdırıldı!

DJI, son dönemin en çok merak edilen drone’larından biri olan Air 3S modelini 15 Ekim 2024 tarihinde resmi olarak tanıtacak. Fakat, lansmana saatler kala sızdırılan bir tanıtım videosu, dronun birçok önemli özelliğini gözler önüne serdi. İşte ortaya çıkan detaylar…

Özellikle çift kamera sistemiyle dikkat çeken Air 3S, görünüşe göre DJI’ın en gelişmiş teknolojileriyle beraber hava fotoğrafçılığı ve videografi tarafında önemli bir yere sahip olacak. Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre, DJI Air 3S, 50 MP ana geniş açılı lens ve 48 MP telefoto lensle karşımıza çıkacak.

https://ares.shiftdelete.net/2024/10/1000041129.webm

4K çözünürlüğünde video çekme kapasitesine sahip olan drone, 60 fps ve 120 fps ağır çekim modlarını da destekliyor. Air 3S’in yalnızca kamera özellikleriyle değil, teknik donanımıyla da öne çıktığını söyleyelim. Cihaz, 45 dakikalık uçuş süresi sunuyor.




Merakla beklenen DJI Air 3S için tarih verildi!

DJI Air 3S olması beklenen cihaz, çok yakında tanıtılacak. Drone’nun 45 dakikaya kadar uçuş süresi sunması bekleniyor.

45 dakika bir drone için kesinlikle ciddi bir süre. Çünkü, uzun mesafeli çekimler ya da geniş alanların keşfi için büyük bir avantaj sağlayacak. Ayrıca, LiDAR tabanlı engel algılama sistemi, drone’un çevresindeki engelleri algılayıp çarpışmalardan kaçınmasını sağlıyor.

DJI Air 3S modelinin fiyatının 1.492 dolar civarında olması bekleniyor. Cihaz, DJI’nin yeni RC 2 uzaktan kumandası ile birlikte satışa sunulacak. Kumandanın da, daha iyi kontrol ve hassasiyet sunması bekleniyor. Bu drone hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Exit mobile version