OnePlus 13 cep yakacak: Cihazın fiyatı ortaya çıktı!

OnePlus 13 cep yakacak: Cihazın fiyatı ortaya çıktı!

OnePlus, son dönemde yeni amiral gemisi serisi üzerine yoğunlaştı. Önemli kaynaklar bugüne kadar cihaz hakkında birçok önemli sızıntı bilgi paylaştı. Geri sayım devam ettikçe cihaz hakkındaki bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen amiral gemisi modeli OnePlus 13 ile ilgili ortaya çıkan son rapolar fiyat ile ilgili oldu. Serinin selefi, geçtiğimiz yıl 670 dolar seviyelerinde sahne almıştı. Görünen o ki yeni modele yüzde 10,5 seviyelerinde bir fiyat artışı konulacak.

Son bilgilere göre Çin’de tanıtılacak OnePlus 13 modelinin 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyatı yaklaşık olarak 750 dolar olması bekleniyor. Bu artıştaki en büyük payın işlemci maliyetlerindeki artış olduğu belirtiliyor.




Katlanabilir Oppo ve OnePlus aynı cihaz mı olacak?

OnePlus ve Oppo katlanabilir modellerini yakında tanıtacak. Sızıntılara göre, her iki model de aynı temel özelliklerle gelecek.

Model hakkında çok fazla ayrıntının ortaya çıkmadığını belirtmek de fayda var. OnePlus 13, 50 Megapiksel LYT808 ana kamera sensörü ile gelecek. Bu, bir önceki seriyle aynı kamera yeteneklerine sahip olduğu anlamına geliyor. Ek olarak işlemci koltuğunda Qualcomm’un Snapdragon 8 Extreme Edition ( ya da Snapdragon 8 Gen 4) yer alacak.

Öte yandan 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğiyle akıllı telefon, 6000mAh kapasitesinde bir batarya ile geliyor. OnePlus amiral gemisinin 22-24 Ekim arasında düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması planlanıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Exit mobile version