1. Haberler
  2. Manşet
  3. Apple Watch Ultra 2 sahipleri yaşadı: 3 yeni özellik geldi!

Apple Watch Ultra 2 sahipleri yaşadı: 3 yeni özellik geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, geçen yıl piyasaya sürdüğü Apple Watch Ultra 2 modelini bu yıl yeni bir renkle güncelledi. Pek çok kişi, Apple Watch Series 10 ile birlikte yeni ve daha dayanıklı bir model (Watch Ultra 3) beklerken, şirket aynı modeli bir yıl daha satışta tutmayı tercih etti. Ancak, yeni rengin yanı sıra, saat için yeni özellikler eklenmeye de devam ediliyor. İşte watchOS 11 ile gelen üç yenilik…

1. Tides uygulaması

Apple, iPhone 16 etkinliğinde duyurduğu Tides uygulaması ile kullanıcılarına dünyanın farklı kıyıları ve sörf noktaları için 7 günlük dalga tahminlerini sunuyor.

Uygulama ile birlikte yüksek ve alçak gelgitler, gelgitlerin yönü, dalga yüksekliği, gün doğumu ve gün batımı gibi bilgileri bir zaman çizelgesine işleyerek gösteriliyor. Bu uygulama ilk olarak Apple Watch Series 10 için tanıtılmış olsa da, artık Apple Watch Ultra 2 ile de kullanılabiliyor.

apple-watch-ultra-2-sahipleri-yasadi-3-yeni-ozellik-geldiapple-watch-ultra-2-sahipleri-yasadi-3-yeni-ozellik-geldi

2. Çok daha güçlü hoparlörler…

Apple Watch Series 10’un öne çıkan özelliklerinden biri, yerleşik hoparlörleri sayesinde müzik dinleme ve podcast takip etme imkanı sunması…

Apple bu özelliği Series 10 modelleri için öne çıkarmış olsa da, Ultra 2 sahipleri de artık aynı avantajdan faydalanabiliyor. Bununla birlikte Apple Watch Ultra’nın hoparlörleri, Series 10’a göre daha güçlü ses verecek şekilde tasarlanmış durumda ve watchOS 11 ile ses performansında ciddi bir artış gözlemleniyor.

apple-watch-ultra-2-sahipleri-yasadi-3-yeni-ozellik-geldiapple-watch-ultra-2-sahipleri-yasadi-3-yeni-ozellik-geldi

Apple analisti, çalınan M4 MacBook Pro’lar hakkında konuştu!Apple analisti, çalınan M4 MacBook Pro’lar hakkında konuştu!

Apple analisti, çalınan M4 MacBook Pro’lar hakkında konuştu!

Apple analisti Mark Gurman, M4 işlemcisiyle gelen yeni MacBook Pro modeliyle ilgili sızıntılar hakkında ilk kez konuştu.

3. Uyku Apnesi tespiti…

Apple Watch Ultra 2, yeni güncellemeyle bilekteki küçük hareketleri izleyerek solunumdaki düzensizlikleri tespit ediyor ve bu sayede uyku sırasında oluşabilecek apne problemlerini fark edebiliyor.

Bu gelişmiş uyku izleme sistemi, Apple Watch Ultra 2’nin yanı sıra Series 10, and Series 9 gibi eski nesil modellerde de yer alıyor ve son işletim sistemi güncellemesiyle Ultra 2 kullanıcılarına da sunulmuş oldu.

Siz bu yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Apple Watch Ultra 2 sahipleri yaşadı: 3 yeni özellik geldi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin