Bankalar neden çöküyor? İşte arkasındaki sorun

Bankalar neden çöküyor? İşte arkasındaki sorun

Enpara ve Ziraat Bankası’nda bugün yaşanan erişim sorunu, farklı platformları etkiliyor gibi görünüyor. Kullanıcılar, mobil uygulama ve internet bankacılığına erişim sağlayamadıklarını bildirdi. Sorun, 17.00 sularında başladı ve halen devam ediyor. Enpara çöktü mü, Enpara neden açılmıyor?

Sosyal medyada paylaşımlar yapan kullanıcılar, hesaplarına erişememekten, para transferi yapamamaktan ve ödemelerini gerçekleştirememekten şikayetçi. Tabii dijital bankanın neden çöktüğü henüz belli değil. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar, “Geçici bir hata oluştu” uyarısı alıyor.




Son dakika: Ziraat Bankası, Türkiye genelinde çöktü!

Türkiye’nin en çok kullanılan mobil bankacılık uygulamalarından Ziraat Mobil, ülke genelinde çöktü. İşte detaylar…

Enpara’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sorunun kaynağı ve ne zaman çözüleceği bilinmiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Güncelleme: Enpara ve Ziraat Bankası için yaşanan sorunların çözüldüğü belirtildi. Buna göre resmi açıklama gelmemiş olsa da, Cloudflare sunucularından kaynaklı bazı sorunlar yaşandığı iddia edildi. Sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde çeşitli banka hizmetlerinin devre dışı kaldığı görülüyor.

Konuyla ilgili paylaşımında ise Enpara, “Kısa süreli teknik bir sorun yaşandı ancak hemen giderildi” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version