1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung, Galaxy Z Fold6 Special Edition ile katlanabilir cihazlardaki bu sorunu ortadan kaldırabilir!

Samsung, Galaxy Z Fold6 Special Edition ile katlanabilir cihazlardaki bu sorunu ortadan kaldırabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katlanabilir telefonlar ilk ortaya çıktığı zamandan itibaren gerek Samsung, gerek rakibi Huawei tarafında büyük sorunlar baş göstermekteydi. Katlanabilir telefon üreticileri her yeni modelde sorunları çözerek kullanıcıların karşısına çıktılar. Son gelen sızıntılar ise Samsung’un katlanabilir telefon ekranlarındaki kırışıklık sorunu üzerinde çalıştığını gösteriyor.

2019 yılında Samsung, katlanabilir telefon ailesi Samsung Galaxy Z Fold ve Samsung Galaxy Z Flip serisini tanıttı. Şirket, yaptığı hamle ile dikkatleri üzerine çekerken Çin’li rakibi Huawei ise sadece birkaç ay sonrasında Huawei Mate X ile katlanabilir telefon piyasasına giriş yaptı. Ardından Google, Oppo, OnePlus ve Xiaomi gibi markalarda sektöre giriş yapmaya başladı. Kullanıcılardan gelen şikayetler Samsung tarafından her yeni modelde onarılıyor olsa da katlanabilir ekranın verdiği kırışıklık sorunu gibi bir dezavantaj bulunuyor. Son gelen sızıntılar ise Samsung’un yeni çıkartmayı planladığı Samsung Galaxy Z Fold6 Special Edition katlanabilir telefonu ile bu sorunu ortadan kaldırabileceğini gösteriyor.

Samsung, yeni geliştirdiği ve tanıtacağı Samsung Galaxy Z Fold6 ile beraber katlanabilir ekrandaki kırışıklık sorununu çözebilir.Samsung, yeni geliştirdiği ve tanıtacağı Samsung Galaxy Z Fold6 ile beraber katlanabilir ekrandaki kırışıklık sorununu çözebilir.

Yüksek istikrarlı sızıntıları ile ünlü olan X kullanıcısı @UniverseIce (Ice Universe), Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition hakkında Bu sefer kırışıklık kontrolünde her zamankinden daha iyi bir iş çıkarmışlar yorumunu yapıyor. Ice Universe konu hakkında daha detaylı bilgi vermiyor lakin sorunun Paris olimpiyatları başlamadan önce yani birkaç ay önce tanıtılan standart model Samsung Galaxy Z Fold6’dan daha iyi olacağı tahmin ediliyor. Bir başka sızıntı ise yeni gelecek olan Galaxy Z Fold6 Special Edition modelinin ise ana modelden farklı olarak 0.6 mm daha ince olduğu ve titanyum çerçeve ile geleceğini gösteriyor.


Galaxy Z Fold 6 rakibi Huawei Mate X6’dan sürpriz ipucu geldi!Galaxy Z Fold 6 rakibi Huawei Mate X6’dan sürpriz ipucu geldi!

Galaxy Z Fold 6 rakibi Huawei Mate X6’dan sürpriz ipucu geldi!

Huawei çok yakında Galaxy Z Fold 6 rakibi Mate X6 modelini piyasaya sürecek. Cihazla ilgili sürpriz detaylar ortaya çıktı.

Ekran kısmında ise Galaxy Z Fold6 Special Edition, kapalı konumda 6.5 inç ekran büyüklüğüne, açık konumda ise 8 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak. Ayrıca sızdırılan bilgiler içerisinde telefonun ekran altı ön kamera ve arka kısımda ise 200 MP’lik ana kameraya sahip olacağı yönünde. İlerleyen günlerde resmi bilgiler ve yeni sızıntılar gelmeye devam edecektir.

Peki siz kırışıklık sorununun çözülebileceğini düşünüyor musunuz? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Samsung, Galaxy Z Fold6 Special Edition ile katlanabilir cihazlardaki bu sorunu ortadan kaldırabilir!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin