Samsung popüler telefonları için beklenen güncellemeyi yayınladı!

Samsung popüler telefonları için beklenen güncellemeyi yayınladı!

One UI 7 arayüzünü yayınlamada bir nebze olsun geciken Samsung cephesinde kullanıcı gizliliğini ve güvenliğini artıran yamalar kesinlikle ihmal edilmiyor. Kısa bir süre önce orta segment Galaxy A54 için Ekim 2024 güncellemesini yayınlayan Güney Koreli üretici Galaxy S22 serisi için benzer bir karar aldı!

Samsung‘un Ekim 2024 güvenlik yamasını alan son modeller Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra oldu. Yeni güncelleme, S90xBXXSCEXI4 model numarasıyla geliyor ve Avrupa‘daki Exynos çalıştıran varyantları güncelliyor. Bununla birlikte, Snapdragon’lu modellerin ise çok yakında yeni sürümü alacağının altı çiziliyor.

Galaxy S22 serisi için gelen Ekim 2024 güncellemesi 42 güvenlik açığını gideriyor. Bunlardan 30’u tüm Android cihazları tehdit ederken, 12’si ise yalnızca Galaxy akıllı telefonları ve tabletleri etkiliyor. Ayrıca, belirli Exynos işlemcileriyle çalışan modellerdeki bir güvenlik açığı için bir düzeltme var, ancak Galaxy S22 serisine güç veren Exynos 2200 açıktan etkilenmiyor.




Samsung’dan bir modele daha güncelleme sürprizi!

Samsung, son olarak popüler Galaxy A54 modeli için daha Ekim 2024 güncellemesini kullanıma sundu. İşte ayrıntılar!

Güncelleme bildirimi cihazınıza otomatik olarak düşmediyse, Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > İndir ve Yükle adımlarını takip ederek manuel olarak yeni sürüme geçebilirsiniz. Tüm bunlara rağmen telefonunuz yamayı bulamadıysa bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung tarafından uygulanmaya başlanan güncelleme politikası nasıl? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Exit mobile version