1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Genç futbolcunun feci ölümü!

Genç futbolcunun feci ölümü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta kaza, Çaycuma ilçesi Kayıkçılar yol ayrımında meydana geldi. Ramazan G. (19) idaresindeki otomobil, Musa Şen (25) yönetimindeki otomobile sol arkadan çarptı.

İKİ OTOMOBİL DE YANMAYA BAŞLADI

DHA’da yer alan habere göre otomobiller alev alırken, çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilleri söndürdü.

OTOMOBİLDE SIKIŞTI HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekibi otomobilinde sıkışan Musa Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan diğer sürücü Ramazan G. ise ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şen’in cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

OYNADIĞI KULÜPLERDEN TAZİYE MESAJI

İHA’da yer alan habere göre Şen’in, 2022-2023 yıllarında Çaycumagücüspor ile Kayıkçılar Gençlerbirliğispor takımlarında forma giydiği öğrenildi. Yaşanan olayın ardından her iki spor kulübünden taziye mesajı yayımlandı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Mesajda; “2022-2023 Sezonunda futbol takımımızın formasını terleten Musa Şen kardeşimizin, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüz , Musa Şen kardeşimizin sevenlerine ve Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne baş sağlığı, ailesine sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç futbolcunun feci ölümü!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin