1. Haberler
  2. Manşet
  3. Riot Games’ten LoL için kritik karar!

Riot Games’ten LoL için kritik karar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülen ve şu anda dünyanın en popüler MOBA oyunlarından biri olan LoL için kritik bir gelişme gerçekleşti. Öyle ki şirket, oyunun geliştirme ekibini küçültme kararı aldı. Peki bu ne anlama geliyor? İşte ayrıntılar…

Riot Games, bu yılın başında toplam iş gücünün yüzde 11’ine denk gelen 530 ekip üyesini işten çıkarmıştı. Ayrıca Riot Forge adlı bağımsız yayıncılık şirketini de kapatmıştı. Gelen bilgilere göre şirket, yine benzer bir adım attı.

LoL geliştirme ekibinde işten çıkarma!LoL geliştirme ekibinde işten çıkarma!

Riot Games Kurucu Ortağı Marc Merrill, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şirketin LoL ekibinden belirsiz sayıda kişinin işten çıkarılacağını açıkladı. LoL deneyimini geliştirmeye devam edebilmek için bu kararı aldıklarını belirten Merrill, işten çıkarılan ekip üyelerine altı aylık maaş, yıllık ikramiye ve daha fazlasını içeren bir tazminat paketi verileceğini ifade etti.


EA FC 25 oyuncularını çıldırtan sorun giderildi: İşte güncelleme notları!EA FC 25 oyuncularını çıldırtan sorun giderildi: İşte güncelleme notları!

EA FC 25 oyuncularını çıldırtan sorun giderildi: İşte güncelleme notları!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılaşan EA FC 25 cephesinde, oyuna dair sorunlar giderilmeye başlandı.

İlgili açıklamanın bir kısmı şu şekilde;

LoL takımı bu değişikliklerden sonra nihayetinde daha büyük olacak olsa da, boyuttan daha önemli olan doğru takıma, doğru önceliklere ve oyuncuların ihtiyaç duyduğu şeyleri sunmak için sürdürülebilir bir yaklaşıma sahip olmaktır. Eğer yanlış sorunları çözüyorsak, daha fazla kaynak bunu düzeltmeyecektir. Bu sadece daha büyük değil, daha akıllı ve daha sağlıklı bir yapı kurmakla ilgilidir. – Marc Merrill

LoL oyuncuları, şirketin özellikle son birkaç yıldır oyun için yanlış kararlar verdiğini düşünüyor. Özellikle şampiyonlar için güçlendirme (buff) ve zayıflatma (debuff) değişikliklerinin pek de doğru olmadığı söyleniyor. Firmanın attığı adımlar ile oyuncuların düşüncesini değiştirip değiştiremeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Riot Games’ten LoL için kritik karar!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin