Efsane geri dönüyor! Arma 4 için tarih verildi

Efsane geri dönüyor! Arma 4 için tarih verildi

Geçtiğimiz hafta sonu, video oyun dünyasında beklenmedik bir duyuru yapıldı: Bohemia Interactive, Çek Ulusal Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde gerçekleşen özel bir konser sırasında Arma 4’ün 2027 yılında çıkış yapacağını açıkladı.

Bohemia Interactive, şirketin 25. yıl dönümünü kutlamak için düzenlediği özel bir etkinlikte Arma 4 sürprizi yaptı. Buna göre geliştirici, taktiksel nişancı oyununun 2027 yılında çıkacağını duyurdu. Çek Ulusal Senfoni Orkestrası’nın yer aldığı etkinlikte; beklenmedik şekilde “Arma 4 – 2027” yazısı belirdi. Bu açıklama, uzun zamandır beklenen askeri simülasyon oyununun devam yapımı anlamına geliyor.

2006 yılında ilk oyunu piyasaya sürülen ve gerçekçi savaş simülasyonlarıyla bilinen Arma serisi, bir süredir sessizliğe gömülmüştü. Tabii Bohemia Interactive, Arma 4 hakkında henüz başka bir detay paylaşmadı. Yani henüz oyunun görselleri, fragmanı veya oynanışı bilinmiyor. Konser vasıtasıyla yapılan bu ilk duyuru, oldukça sıra dışı bir yaklaşım.




Epic Games’ten bu hafta iki ücretsiz oyun birden!

Epic Games Store ücretsiz oyunu belli oldu. 17-24 Ekim tarihleri arasında iki oyun birden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Arma serisinin detaylı simülasyonlarıyla tanınan geliştiricilerden beklentiler oldukça yüksek. Buna göre 2027’de PC ve konsollar için çıkacak olan Arma 4’te oyun mekaniklerinin nasıl geliştirileceği ve genişletileceği merak konusu.

Arma serisi, savaş ve çatışma tabanlı oyunlar içerisinde en fazla detayı bünyesinde bulunduruyor olmasıyla ön plana çıkmıştı. Kendi tarzını yaratan seri, savaş alanında sıcağı sıcağına çatışmak yerine planlı bir şekilde ilerlemek açısından birçok oyuncuyu sevindiremedi.

Exit mobile version